Streaming studio

Intresserad av streaming studio?
Behöver ni anordna ett event eller liknande som skall streamas live?
Vi har en full utrustad studio anpassad för livestreaming och över 200 livesändningar i ryggen. PlusFoursix AB hjälper er ordna en lyckas inspelning!

PlusFoursix AB har sitt ursprung ifrån esporten där man under många år producerat och skapat unika innehåll. När det kommer live-event eller inspelningar som streamas live har vi långt erfarenhet. Vi står själva bakom flertalet olika koncept som streamas live, och har därmed byggt en lång erfarenhet kring detta. 

Oavsett om det handlar om utbildning, event eller ett digitalt möte så kan vi på PlusFoursix AB erbjuda er rätt förutsättningar. Vi har först och främst en fullt utrustad Streaming studio med b.la. Green Screen och nödvändig rekvisita. Sedan har vi framförallt erfaren personal på plats som kan guida och hjälpa er till en lyckad inspelning.

Live-streamade event

För att anordna en lyckad digital sändning krävs det rätt utrustning och förutsättningar. Ljudet, ljuset, uppspelningar med eventuell information på skärmen som skall visas upp behöver vara kvalitativt för få till en bra sändning. Plus har under många år skapat egna livesända event eller liknande. På det sättet har vi skapat oss en bred erfarenhet vad som krävs, från idéstadiet till produktionen. 

Vår Streaming-studio kan användas för olika typer av uppdrag. Det kan handla om:

hyra studio seminarie
studio esport streaming event

Mångsidig studio

Vår studio är belägen i Bromma strax utanför Stockholm, med enkelt åtkomst för samtliga personer som skall vara på plats i studion. 

Studion är anpassningsbar för att kunna passa mängder av olika typer av arrangemang. Allt ifrån influencers som behöver ordentlig utrustning för ett live-shopping event till Almedalen-presentationer. Utrustning, rekvisita och personal finns på plats för er att nyttja till fullo. 

Om ni önskar att endast hyra studion och delar av utrustningen går det självklart också bra. 

Skapa en lyckad livestreaming

En livestream går med dagens teknik enkelt att ordna med en mobiltelefon. Men att genomföra en kvalitativ livestreaming i en fullt utrustad studio med en mobiltelefon är som att jämföra äpplen och päron.

I studion får du ljud och ljus av högsta kvalité för dina tittare och deltagare. Du har också på ett hela annat sätt möjligheten att engagera samtliga. Vid exempelvis live-shopping kan en kamera fokusera på produkten och den andra på personen som presenterar. Möjligheterna är i stort sett oändliga med en streaming studio. 

Kontakta oss idag för att titta närmare på era idéer!