Hyra studio Stockholm

Är du ute efter att hyra en studio i Stockholm? Hos PlusFoursix hittar du toppmoderna och välutrustade studios som kan anpassas helt efter era behov och önskemål.

Vår studio i Stockholm är en kreativ och familjär plats där vi står till er hjälp för att skapa rätt förutsättningar för er att lyckas med ert projekt. Här har ni möjlighet att nyttja våra tre studios som är anpassade för seminarium, lanseringar, årsmöten, talkshows, utbildningar, presskonferenser, podcast och mycket mer. För oss finns det inga gränser på vad man kan och inte kan göra i våra studios, utan ni kommer med önskemålen och förslagen och vi skräddarsyr ett upplägg.

Välkommen att kontakta oss idag för att berätta mer om era ideér när det kommer till att hyra studio i Stockholm.

studio streaming bilsport
studio inspelning streetstar
studio inspelning almedalen

Vi har utrustningen
ni sitter på möjligheterna

Det ska varken vara för dyrt eller för komplicerat att hyra en studio, det tycker åtminstone inte vi på ESEN Studios. Vi har genom året hjälp mängder med företag och privatpersoner att skapa nya och kreativa format där bara fantasin sätter gränserna och nu ser vi fram mot att få hjälpa just er som är i behov av en fullutrustad och moderna studio. Oavsett om ni önskar styra er inspelning/produktion själva eller behöver hjälp med personal runt omkring projektet så kan vi hjälpa er. Kunder som vanligtvis tar hjälpa av oss är exempelvis företag som önskar en studio för digitala årsstämmor, digitala kick-offer eller en företagspresentation med 100 tals personer uppkopplade.

Tillsammans med vår kompetenta personal ser vi till att produktionen blir precis som ni tänker er, oavsett om det sker i studion eller i digital form.

Studio Stockholm
Hyra Studio i Stockholm

Komplett och fullt utrustad studio i Stockholm

ESEN Studio har sitt ursprung från Esporten, där man länge producerat och skapat innehåll för turneringar, livesändningar och olika typer av event. Vi har sedan länge varit kända för vår noggrannhet, erfarenhet och problemlösning när det kommer till att skapa förutsättningar för produktioner i världsklass. Vi kan idag bistå er med tre kompletta och fullutrustade studios i Stockholmsområdet som dessutom kan anpassas så att dem matchar just era behov. Vi på ESEN studios älskar att vara med och skapa nya kreativa format och vi anser att det ska vara enkelt att hyra en studio i Stockholm. Nedan listar vi kort information om våra tre studios men tveka inte på att kontakta oss om du har funderingar kring hur vi kan hjälpa just dig.

Hyr studio i Stockholm för olika ändamål

hyra studio seminarie

Live-inspelning

I vår studio kan vi anpassa rekvisita och innehåll i produktionen för att skapa en schysst livesändning. Det kan handla om en presentation, eller ett event. Oavsett anledning bakom har vi en välfylld studio med all nödvändig utrustning, rekvisita och erfaren personal på plats. Med över 200 livesändningar i bagaget kan ni känna er trygga med ESEN Studio som partner för er live-inspelning.

studio hyra inspelning streetstar

Event studio

Vår event studio lämpar sig perfekt för er som letar efter en plats för exempelvis webinar, produktpresentation, seminarium, lanseringar, utbildningar eller andra typer av inspelningar och digitala event. Vi har all utrustning du kan tänkas behöva och studion är dessutom utrustad med läktare vilket gör det möjligt för er att ha med publik på inspelningen. Har ni ingen klar idé över formatet eller behöver annan hjälp för att få ihop konceptet så kan vi bistå er med producent, observer, talanger, ljud operatör etc. Vi distribuerar även ut sändningen till valfri kanal.

studio greenscreen hyra

Green screen studio

Tack vare vår specialbyggda Chroma Key Studio så kan vi erbjuda er en Green Screen studio i toppklass. I den här studion kan vi skapa miljöer och omgivningar som inte går att hitta i verkligheten. Ni kan välja att hyra vår green screen studio på egen hand eller med utrustning där vi bistår er med kameror, belysning, tekniker etc.

Kontakta oss idag för att hyra studio i Stockholm

Vi hoppas du känner dig intresserad och vill veta mer om hur just vi på ESEN Studios kan hjälpa er med en lyckad produktion. Det kan handla om alltifrån enskilda poddinspelningar, till livesändningar och event. Då våra kunders behov är väldigt olika och således också omfattningen av projekten så ber vi dig att kontakta oss för mer information samt prisuppgift.

Vi ser fram emot din kontakt för att berätta mer om möjligheterna som finns genom att hyra studio av oss.