Mobil studio Stockholm

Är du ute efter att hyra en poddstudio i Stockholm? Hos PlusFoursix hittar du en toppmodern poddstudio, för upp till fyra personer. Du kan välja att hyra den per timme, eller hitta ett längre upplägg tillsammans med oss för fler bokade tillfällen. Kontakta oss på PlusFoursix för att hyra poddstudio i Stockholm!

Drömmer du om att starta en podd? Eller har du redan en podd igång men behöver tillgång till toppmodern utrustning för att verkligen höja kvalitén på din podd?
PlusFoursix har sitt ursprung ur esport och har under många år drivit högkvalitativa sändningar och produktioner.

Poddsändning av
högsta kvalité​

Tillsammans med den digitala utveckling som skett senaste åren har vi successivt byggt upp ett internt mediehus för studio- och liveproduktion. Vi vet vilken skillnad kvalitativa produkter inom ljud och bild kan göra för exempelvis en poddsändning. Därför kan vi stolt presentera vår poddstudio här i Stockholm, som finns tillgänglig för uthyrning till privatpersoner, företag, föreningar och olika typer av organisationer.

Poddstudion lämpar sig självklart till fler saker än endast poddar. Studion används bland annat för inspelningar av ljudböcker och talböcker. Har ni andra ljudproduktioner eller inspelningar som ni är i behov av, så är ni välkomna att kontakta oss. Vi har förutom vår poddstudio en inspelningsstudio, videoproduktion, streamingstudio, TV-produktion med tillhörande eventlokal för sändningar med publik & event.

hyra poddstudio inspelning
hyra poddstudio stockholm

Podcast studio Stockholm

Sätt på kaffet, slå er ned, koppla av och börja snacka!
Att spela in en podd hos oss på PlusFoursix skall vara enkelt. Ni väljer själva hur mycket hjälp ni behöver från vårt erfarna team, eller om ni endast behöver utrymmet och inspelningen. Vårt hjärta och själ ligger i att skapa riktigt bra produktioner i form av ljud och bild. På plats i poddstudion finns även möjlighet att få professionell hjälp av våra producenter och/eller ljud- och kameraoperatörer.

Behöver ni hjälp med distribution av er podcast kan vi även hjälpa till med detta. Kontakta oss och uppge att ni är intresserade av distributionen så tittar vi på det inför ert besök i vår podcast studio i Stockholm.

Hyr poddstudio per timme

Om ni är intresserade av att hyra en poddstudio i Stockholm per timme, har ni en toppmodern studio hos oss på PlusFoursix. Poddstudion är belägen i Bromma endast 10 minuter från centrala Stockholm, och du tar dig enkelt hit med både bil och kollektivtrafiken. Du kan också spela in live-podd här hos oss på PlusFoursix i vår större studio, där publik kan finnas på plats. 

Kontakta oss på PlusFoursix via kontaktformuläret eller genom att ringa till oss för att titta närmare på ett upplägg för att hyra poddstudion.