Hyra inspelningsstudio Stockholm

PlusFoursix AB ger er möjligheten att hyra en inspelningsstudio i Stockholm av högsta kvalitet. Här har ni möjligheten att nyttja våra tre inspelningsstudior till alla möjliga typer av produktioner, från podcast, till livesändning till en eventproduktion med publik på plats. Bara fantasin sätter gränser när det kommer till att nyttja vår studio och dess innehåll.
Kontakta oss idag för idéer och möjligheter när det kommer till att hyra vår inspelningsstudio.

PlusFoursix AB har sitt ursprung från esporten, där man länge producerat och skapat innehåll för turneringar, livesändningar och olika typer av event. Vi står bland annat bakom den välkända esport turneringen ”King of Nordic”. Där man också gjort sig kända för sin erfarenhet, noggrannhet och problemlösning. Vår inspelningsstudio lämpar sig därför perfekt för alla typer av event, live eller inspelat. Med publik, utan publik, ni väljer själva!

Anpassningsbar studio
för alla typer

Vår inspelningsstudio i Stockholm är anpassad för att passa alla möjliga typer av produktioner och är uppdelad idag i tre olika typer av studios som alla går att utnyttja. I inspelningsstudion har ni exempelvis möjlighet till att genomföra:

  • Livesändningar i form av webinar, företagspresentationer, digital konferens eller kick-off, eller varför inte en digital årsstämma.
  • Poddinspelningar i vår fullt utrustade poddstudio.
  • TV-produktion med publik.
  • Nyttjande av vår green screen för olika typer av produktioner.
  • Inspelning eller livesändning av utbildningar.
    Digitala event i form av exempelvis talkshows.

PlusFoursix AB är er partner när det kommer till att producera och paketera event och produktioner. Vi anpassar våra studios så att de möter och matchar dina behov. Tillsammans med vårt team ser vi till att produktionen blir precis som ni tänkt er, digitalt eller på plats i studion.

studio kontrollrum stockholm
hyra studio inspelning seminarie

Fullt utrustad inspelningsstudio i Stockholm

Inspelningsstudion är utrustad för att genom skärmarna och medhörningen kunna hålla liveevent där det är smidigt att samtala med deltagarna via länk. Samtidigt som ni på plats kan visa upp presentationsmaterial, filmklipp, frågeställningar, omröstningar eller logotyper och annan typ av grafisk design. Väl på plats i studion kan vi nyttja våra fasta kameror, samtidigt som vi har kameraman, bildproducenter, ljudproducenter och vår producent på plats för att hjälpa er.

Skapa ditt event eller produktion i vår studio

I våra tre studios kan vi anpassa en dem helt och hållet efter era behov. Oavsett om ni är ett företag som vill hålla presskonferens, digital årsstämma eller en företagspresentation med hundratals uppkopplade medarbetare. Eller varför inte skapa ett event på plats i vår lokal med publik? När det kommer till att sända live eller spela in är ESEN Studio din partner att kontakta.

Kom i kontakt med oss idag för att diskutera mer om de möjligheter som finns genom att hyra vår inspelningsstudio i Stockholm!